BRAVE, OKOVI I CILINDRI

ISEOU našem prodajnom programu nalazi se oprema renomiranog Talijanskog proizvođača ISEO. Jedini na tržištu nudimo najnoviji proizvod vrhunske sigurnosti: cilindre i ključeve sa mogućnošću kodiranja na tri (3) strane, kao na slici dolje. Točke zaključavanja ovise o dvije osnovne izvedbe protuprovalnih vrata sa jednom ili dvije brave, kao što je prikazano na dva grafikona ispod. Cilindar je srce sigurnosti: to je strukturni element čiji je dizajn i proizvodnju obilježja osigurati učinkovitu izvedbu zatvaranja. ISEO tehnološki odjel  uključen je u kontinuiranom istraživanju i naši u tijeku ispitivanja provjeriti uzorke na dnevnoj bazi.

Kodiranje na tri strane

Kodiranje na tri strane

Vrata s jednom bravom

Vrata s jednom bravom

Vrata s dvije brave

Vrata s dvije brave

ČESTA PITANJA:

Što je Europski-profil cilindra?
To je najviše koristeći cilindar za brave. Ima standardizirane veličine i tolerancije dimenzija te dopušta zamjenu kod različitih proizvođača

Što je anti-bušačka zaštita cilindra?
Anti-drill cilindar opremljen zaštitnim uređajima  koji čine bušenje težim . Ovi uređaji nalaze sa na štitniku cilindra i čini pokretni dio ispred cilindra od kaljenog čelika.

Što je pojam “Bumping” povezana s cilindrom?
“Bumping” je “kucanje, češljanje” –  tehnika za otvaranje cilindara. Čekić i ključ umetnut u cilindar, a koristi se kao češalj. “ključ” glumi metalna poluga koja pritišče igle cilindara koje skoče i cilindra se otvara.

Koliko se ključeva isporučuju s cilindrom?
Većina cilindara isporučuju s 5+2 te aktivacijskim ključem. Znači okvirno 7 sa mogučnošču poništavanja 2 ključa

Izgubio sam sve svoje ključeve i moram zamijeniti cilindar, kako mogu to učiniti?
U slučaju gubitka ključa najsigurnije je zamijeniti kompletan cilindar i dobiti komplet novih ključeva. To i je prednost EURO cilindara

Ima li europski standard za klasifikaciju cilindara?
Da:  EN1303

Što je kodirani cilindar?
To je cilindar  koji ima aktvacijski ključ koji služi za poništavanje monterskih (2 ključa za ugradnju), u tom slučaju poništavaju se 2 otvorena  ključa a 5 ključeve u zatvorenom omotu  predaju se krajnjem korisniku. Proces nije reverzibilan.

AKCIJA! DODATNA BRAVA: MALA CIJENA / VELIK SIGURNOSNI DODATAK

AKCIJANajveća efikasnost kod zaštite od provale – dodavanje još jedne točke zaključavanja udvostručuje vrijeme potrebno provalniku da uđe u Vaš stan. Akcijska cijena obuhvaća bravu, štitnik cilindra te cilindar sa setom  3D ključeva po akcijskoj cijeni od 499,00 kn!

Dodatna brava za protuprovalna vrata
Dodatna brava za protuprovalna vrata
Dodatna brava za protuprovalna vrata

ŠTITNIK CILINDRA: DEFENDER

Kvalitetan defenderUkupna kvaliteta za protuprovalna  vrata, a posebno sigurnost i zaštita od provale  najviše se očituje u kvaliteti okova i cilindara. Najvažniji dio okova je štitinik cilindra ili defender pošto se 90% provala čini preko cilindra pa zaštita cilindra čini najvažniji dio protuprovalnih vrata.

Primjer kvalitetnog defendera iz naše standardne ponude nalazi se na slici desno. Značajke takvog defendera su:

  • izrazita robustnost
  • vrhunska zaštita
  • strojno izrađen iz jednog komada visokokvalitetnog čelika
  • čelični materijal cca 30mm

Ispod su prikazane usporedbe dobrog i lošeg defendera.

Usporedba dobrog i lošeg defendera
Usporedba dobrog i lošeg defendera
Usporedba dobrog i lošeg defendera
Usporedba dobrog i lošeg defendera

GRANIČNIK otvaranja vrata (bez doplate)

Drugi važan sigurnosni element, osobito kod starijih osoba ili djece jest graničnik otvaranja vrata ili “lanac” koji služi za provjeru osobe koja stoji ispred vrata. Ovo je standrandna oprema na svim modelima naših protuprovalnih vrata:

PROTEKTOR lanac
PROTEKTOR lanac
PROTEKTOR lanac
PROTEKTOR lanac

IZGLED OKOVA I OKVIRA

Okovi i okviri
Prikaz glavne brave
Unutranja kvaka
Vanjska kugla

© Copyright - Protectum vrata